Jarenlange ervaring in Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk heeft bij ons altijd voorrang, wij kunnen het altijd dezelfde dag drukken en versturen.

In een korte tijd een mooi resultaat geleverd te worden, hier komt dan ook onze ware kracht naar boven.

Kemker is gespecialiseerd in rouwdrukwerk en voert dit al sinds jaar en dag uit. Wij werken voor veel uitvaartondernemers in en buiten de regio en zijn Preferred Supplier van Rouwmedia.nl.

Rouwdrukwerk - Drukkerij Kemker

Preferred Supplier Rouwmedia.nl

“Rouwdrukwerk heeft altijd voorrang.

Onze eigen ontwerpstudio maakt elke rouwkaart uniek en op tijd gereed!”

Neem contact op

Belangrijk bijRouwdrukwerker

Ook in het weekend beschikbaar

Het gehele jaar door nemen wij deze zorgen uit handen voor u als uitvaartondernemer. Bij ons kunt u altijd terrecht.

Gegarandeerde productie

Onze twee digitale machines bieden een prachtige afdrukkwaliteit. Mocht er onverwachts een storing zijn is er altijd een machine beschikbaar.

Grote voorraad enveloppen en papier

We hebben een ruime voorraad aan verschillende soorten papier en enveloppen, dit maakt elke kaart een persoonlijk product.

Tevreden
UITVAARTONDERNEMERS

8,0

Rasmus de Gruil, Directie

“Rouwdrukwerk vraagt om precisie, snelheid en flexibiliteit. Deze kernwaarden begrijpen wij heel goed en we vinden het daarom belangrijk dat onze partners dit ook doen.

Drukkerij Kemker drukt rouwkaarten van topkwaliteit, die onze ontwerpen mooi tot hun recht laten komen. Als we een rouwkaart laten drukken bij Kemker, weten we dan ook zeker dat het resultaat goed is. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden. ”

Rasmus de Gruil, Directie
ROUWMEDIA.nl

10

uitvaartbegeleider

“In mijn vak is flexibiliteit nodig. Bij Kemker begrijpen ze dat. Het is een groot voordeel dat ik snel met hen kan schakelen.

Ik hoef me nooit zorgen te maken of rouwkaarten of ander drukwerk op tijd klaar zijn. Kemker komt zijn afspraken altijd na. Het drukwerk is bovendien van hoge kwaliteit.”

uitvaartbegeleider
Jeanine Tucker

9,0

Uitvaartverzorging Rivierenland

“Het drukwerk voor mijn families moet nauwkeurig en snel gebeuren. 80% van de rouwkaarten is bovendien maatwerk. De vormgevers bij Kemker hebben een goed gevoel voor wat mijn families willen.

Kemker levert snel en drukt voor ons zelfs op zondagen. ‘Dat gaat niet lukken’ heb ik nog nooit van hen gehoord. Ik vind de kwaliteit en service van Kemker buitengewoon goed.”

Uitvaartverzorging Rivierenland
Thea Douma-Post, uitvaartverzorgster en eigenaresse
Vrijblijvend advies

Samenwerking AMCO CARDS

RUIME VOORRAAD MATERIAAL EN ONBEPERKTE BEELDBANK

Rouwdrukwerk - Drukkerij Kemker
Rouwdrukwerk - Drukkerij Kemker
Rouwdrukwerk - Drukkerij Kemker
Rouwdrukwerk - Drukkerij Kemker

Hulp nodig?

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

U weet heel goed wat u mooi vindt en wat bij u of uw bedrijf past. Wij helpen u graag uw ideeën om te zetten in een mooi print- of drukwerkproduct. Van eerste gesprek tot de oplevering van uw kaart, magazine of visitekaartje, wij begeleiden u graag en nemen u alle werk uit handen.

Wij zijn er voor iedereen in de regio's Beesd, Culemborg, Tiel, Utrecht, Waardenburg, Leerdam, IJsselstein en Geldermalsen.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op