Drukkerij Geldermalsen

Wij leveren enkel kwaliteitWim van Breda 1

Wim van Breda

Huisstijldrukwerk en jubileumboek


Mechanisatiebedrijf Wim van Breda bestond maar liefst 60 jaar. Tijd voor een feest én een mooi jubileumboek. Kemker makers van communicatie produceerde en drukte dit prachtige gebonden boek. Daarnaast verzorgen wij ook het huisstijldrukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier en de corporate brochure.

Werk

  • Drukwerk
VSI 1 VSI 2 VSI 3

VSI

Betere zichtbaarheid


Aan de rand van Geldermalsen is VSI gevestigd, toeleverancier voor de meubelindustrie. Kemker leverde vlaggen en buitenbebording voor een professionele uitstraling.

Werk

  • Sign
Bedrijfsmakelaardij van der Horst 1 Bedrijfsmakelaardij van der Horst 2 Bedrijfsmakelaardij van der Horst 3

Bedrijfsmakelaardij van der Horst

Goed zichtbaar op de weg


De makelaars van Bedrijfsmakelaardij van der Horst rijden dankzij Kemker door de regio in echte blikvangers. Wij ontwierpen de beelden voor op de bedrijfsauto’s en voerden de autobelettering uit. Daarnaast verzorgen wij opmaak en drukwerk van het periodieke magazine met bedrijfsaanbod in de regio. Ook zorgen wij voor het sealen en het verspreiden (op adres) van deze uitgave.

Werk

  • Autobelettering
  • Drukwerk
Van Veldhoven 1 Van Veldhoven 2

Van Veldhoven

In stijl werken voor interieurstylist


Interieurstylist Mariska van Veldhoven uit Geldermalsen timmert aan de weg. Ze wilde voor haar team mooie, herkenbare bedrijfskleding. Kemker verzorgde t-shirts en werkjassen.

Werk

  • Bedrijfskleding