Drukkerij Culemborg

Wij leveren enkel kwaliteit

Chris van Arnhem 1

Van Arnhem Bouwgroep

Ontwikkelen en bouwen onder één dak


Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelt en realiseert nieuwbouwwoningen in onder meer de wijk Parijsch (Culemborg) en Passewaay (Tiel). Kemker makers van communicatie leverde alle presentatiemappen voor nieuwe woonplannen. Daarnaast verzorgen we het huisstijldrukwerk: enveloppen, briefpapier, visitekaartjes et cetera.

Werk

  • Drukwerk
ETC Designcenter 1 ETC Designcenter 2 ETC Designcenter 3

ETC Designcenter

Duidelijk zichtbaar


In Culemborg biedt ETC Designcenter 15000 m2 aanbod van tooaangevende leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche. Wij verzorgden de signing op het gebouw van ETC Designcenter: een prachtig beeld, strak gespannen in een lijst, van 19 meter lang.

Werk

  • Sign
Gebr. Pothuizen 1 Gebr. Pothuizen 2

Gebr. Pothuizen b.v.

Partner in transport


Met meer dan 36.000 grote bezorgklussen is Gebr. Pothuizen voor vele bedrijven dé partner in transport. Kemker zorgde voor de belettering van bestelbussen en diverse vrachtwagens.

Werk

  • Autobelettering
Voet Verhuur 1

Voet Verhuur

Nieuwe serie bedrijfskleding


Een nieuwe, frisse huisstijl vraagt om een nieuwe serie bedrijfskleding. De medewerkers van Voet Verhuur staken wij in het nieuw, in polo’s, truien, broeken en antistatische jassen. Ook verzorgden wij de signing op bedrijfsauto’s en aggregaten.

Werk

  • Bedrijfskleding