Drukkerij Beesd

Wij leveren enkel kwaliteit

Stukadoorsbedrijf Heinink 1 Stukadoorsbedrijf Heinink 2 Stukadoorsbedrijf Heinink 3

Stukadoorsbedrijf Heinink

Jong bedrijf met frisse uitstraling


Voor dit nieuwe bedrijf met jonge stucadoors ontwikkelde Kemker makers van communicatie de huisstijl. Fris, jong en opvallend, perfect passend bij deze jonge ondernemers. Het beeldmerk plaatsten we niet alleen in alle drukwerk, maar ook op hun bedrijfsbussen en op hun stucadoorskleding.

Werk

  • Autobelettering
  • Drukwerk
  • Bedrijfskleding
Heerlijkheid Mariënwaerdt 1 Heerlijkheid Mariënwaerdt 2 Heerlijkheid Mariënwaerdt 3 Heerlijkheid Mariënwaerdt 4 Heerlijkheid Mariënwaerdt 5 Heerlijkheid Mariënwaerdt 6

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landelijk imago voor familielandgoed


Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is al eeuwenoud. Het familiebedrijf houdt het landgoed in staat door de organisatie van fairs, een lijn met landgoedproducten en -kazen, een pannenkoekenhuis en landgoedwinkel, én verhuur van locaties voor bedrijfsbijeenkomsten en familiefeesten. Kemker verzorgt alle drukwerk voor het landgoed: van de etiketten op de jampotjes tot de krantjes voor de fairs.

Werk

  • Drukwerk
Alpha Fysiotherapie 1 Alpha Fysiotherapie 2 Alpha Fysiotherapie 3 Alpha Fysiotherapie 4

Alpha Fysiotherapie

Naamsbekendheid voor fysiotherapeuten


Kemker ondersteunde Alpha Fysiotherparie bij het vergroten van hun naamsbekendheid. Onze ontwerpstudio maakte de folder, die in de drukkerij werd gedrukt en vervolgens huis-aan-huis verspreid in de regio. Daarnaast leverden we de poloshirts voor het personeel en verzorgden we de buitenborden en de raamfolies.

Werk

  • Drukwerk
  • Bedrijfskleding
  • Sign
Autobedrijf Schaap 1 Autobedrijf Schaap 2

Autobedrijf Schaap

Alle medewerkers in het nieuw


Voor Autobedrijf Schaap verzorgden we alle bedrijfskleding, voorzien van een geborduurd logo. De medewerkers lopen nu rond in mooie polo’s, truien en jassen, passend bij de huisstijl van het autobedrijf.

Werk

  • Bedrijfskleding