Kemker

Makers van communicatie

Kemker zorgt voor de juiste uitstraling van uw organisatie. Wij leveren topkwaliteit in communicatiemiddelen via drukwerk, digitaal printwerk en materialen voor onder meer beurzen.

Snelle en accurate werkwijze

Bij Kemker vinden wij het heel belangrijk dat wij onze opdrachtgevers ontzorgen. Onze vaste klanten weten dat één telefoontje genoeg is om met een gerust hart een opdracht door te geven. We werken snel en accuraat en houden ons aan de gemaakte afspraken.

Expertise, ervaring en enthousiasme

Ieder nieuw project start met een grondige intake waarin u uw wensen en verwachtingen uitspreekt. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij met u mee en komen we samen tot de beste keuzes. Voor de uitvoering hebben wij alles in huis: goed opgeleide, gemotiveerde en ervaren medewerkers, de nieuwste technieken voor de vormgeving en de persen en een flinke dosis enthousiasme!

Introductievideo Drukkerij Kemker

Het team

Een indrukwekkend team

Patrick Kemker

Directeur

‘’Het mooiste aan dit vak is de gedachten van de klant samen met het team te vertalen in een mooi eindproduct. ‘’

Hester Kemker

Administratie

‘’De vormgeving, Productie en Logistiek wij stemmen alles perfect op elkaar afzodat wij razendsnel de beste kwaliteit kunnen leveren.‘’

Danny de Kruif

DTP en Signmaker

‘’Het mooie van werken bij Kemker is dat je met de klant bezig bent, van concept tot realisatie van het eindproduct.‘’

Michel van Malsen

Offsetdrukker en Signmaker

“In de drukkerij zetten wij de puntjes op de i door ons in te leven in de klant en goed te adviseren over papier- en kleurgebruik.”

Niels Cornelissen

DTP en Vormgever

‘’Ik geniet ervan om mooie dingen te creëren.‘’

Corine Bioch

Carwrapping

“Hoe uitdagend een opdracht of project ook is, ik ga er nooit een uit de weg.”

Kemker onderneemt maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft als focus duurzaamheid. Deze manier van ondernemen zorgt niet alleen voor betere resultaten voor ons als bedrijf, maar ook voor de samenleving en het milieu. Drukkerij Kemker heeft nu dan ook zonnepanelen laten leggen op het dak. Zo voorzien wij onszelf van stroom.

Pica Media Partners

Een trotse samenwerking

Pica Media Partners is een netwerk van zelfstandige grafimedia bedrijven. Kemker is er trots op om deel uit te maken van dit samenwerkingsverband. Onze klanten profiteren van de scherpere inkoopprijzen die wij dankzij Pica hebben en van een beter en breder dienstenaanbod. Zo maken wij gebruik van Pinca, een web-to-printapplicatie, waarmee opdrachtgevers snel en accuraat orders kunnen plaatsen. De Pica Media Partners bundelen hun krachten op het gebied van:

  • Research & Development
  • Kennis
  • Inkoop en verkoop
  • Marketing
  • Productspecialiteiten
  • Productiecapaciteit
partner-pica-media

Jarenlange samenwerking

MB Bedrijfskundig marketing advies

In samenwerking zorgen we online voor een sterke zichtbaarheid door online vindbaarheid en adverteren wat resulteert in nieuwe klanten. Kijk onderstaand een leuke video over de samenwerking.
Jarenlange samenwerking