Ontwerpstudio

Wij vertalen uw idee in een passend ontwerp

Het creatieve hart van ons bedrijf is de ontwerpstudio. Onze grafische vormgevers zijn ervaren conceptuele denkers en weten uw ideeën om te zetten in mooie, effectieve beelden.

In onze studio ontwerpen we logo’s, brochures, magazines en complete huisstijlen voor zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast zijn onze vormgevers sterk in het ontwerp van familiedrukwerk, waaronder unieke geboortekaartjes, bijzondere uitnodigingen en stijlvolle rouwkaarten. Voor rouwkaarten zijn wij zeven dagen per week bereikbaar.

Nauwkeurige drukwerkcontrole

Een belangrijk onderdeel in het werk van onze ontwerpstudio is drukwerkvoorbereiding. We controleren alle aspecten van het drukwerk nauwkeurig, zodat wij en onze opdrachtgevers niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Doordat Kemker makers van communicatie werkt met een klein team, kunnen wij snel schakelen en is onze betrokkenheid bij de opdrachtgever groot.

Wij zijn er voor iedereen in de regio's Beesd, Culemborg, Tiel, Utrecht, Waardenburg, Leerdam, IJsselstein en Geldermalsen.

Happy

CUSTOMERS

“In mijn vak is flexibiliteit nodig. Bij Kemker begrijpen ze dat. Het is een groot voordeel dat ik snel met hen kan schakelen. Ik hoef me nooit zorgen te maken of rouwkaarten of ander drukwerk op tijd klaar zijn. Kemker komt zijn afspraken altijd na. Het drukwerk is bovendien van hoge kwaliteit.”
referentie Finesse Uitvaartbegeleiding
Jeanine Tucker, uitvaartbegeleider
Finesse Uitvaartbegeleiding
Jeanine Tucker

Heeft u vragen, neem dan nu contact met ons op