Drukkerij Tiel

Wij leveren enkel kwaliteit

Drukkerij Tiel - Thedinghsweert 1 Drukkerij Tiel - Thedinghsweert 2

Thedinghsweert

Verpakkingen voor biologische producten


Stichting Thedinghsweert beheert even buiten Tiel een zorgboerderij/-bakker en natuurvoedingswinkel. In het centrum van Tiel beheert ze het restaurant Buitensporig. Kemker levert als drukkerij in regio Tiel het drukwerk voor Thedinghsweert en zorgt voor de verpakkingen van de biologische producten van de zorgboerderij.

Werk

  • Drukwerk
Drukkerij Tiel - Grondstoffen Centrum Tiel 1

Grondstoffen Centrum Tiel (GSCN)

Beter zichtbaarheid door vlaggen


GSCN is een producent van grondstoffen en geeft reststromen een tweede leven. Voor een betere zichtbaarheid verzorgde Kemker vlaggenmasten met vlaggen en het plaatsen daarvan.

Werk

  • Sign
Drukkerij Tiel - Grondstoffen Visscher Tiel 1

Visscher Autogroep Tiel

Spandoeken met acties


Visscher Autogroep levert zes merken personenauto’s en twee voor bedrijfswagens. Daarnaast voeren ze twee universele onderhoudsformules, verrichten ze schadeherstel, verzorgen ze leasecontracten, zijn ze actief in autodelen en verhuren ze oldtimers. Voor dit veelzijdige bedrijf maakte Kemker diverse actiespandoeken.

Werk

  • Sign
Drukkerij Tiel - Stimio de Meerpaal 1 Drukkerij Tiel - Stimio de Meerpaal 2 Drukkerij Tiel - Stimio de Meerpaal 3

Stimio-De Meerpaal

Stimio-De Meerpaal


De bestelauto van Stimio-De Meerpaal heeft onze drukkerij in regio Tiel voorzien van fraai beeldmateriaal. Bovendien leverden we bedrijfskleding voor het personeel (polo’s, t-shirts en truien).

Werk

  • Autobelettering
  • Bedrijfskleding