Drukkerij Leerdam

Bent u op zoek naar een drukkerij in de regio Leerdam? Kom langs bij Drukkerij Kemker! Kemker is een drukkerij waar enkel topkwaliteit telt. Bij ons kunt u terecht voor al uw print- en drukwerk. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Lees hier dan snel verder.

Waarom Drukkerij Kemker?

Bij Drukkerij Kemker vinden wij het belangrijk dat wij onze opdrachtgevers ontzorgen. We begrijpen dat u druk bent en dat u naast ons ook nog andere bezigheden heeft.

Lees verder

Daarom vinden wij dat één telefoontje voldoende moet zijn. We willen dat u met een gerust hart de telefoon kunt pakken om uw opdracht door te geven. Bij Drukkerij Kemker werken we snel en accuraat. Snelheid die niet ten koste gaat van kwaliteit. Snel kwalitatief hoogwaardige producten leveren zonder dat de persoonlijke touch verloren gaat. Daarom kiest u voor Kemker, actief drukkerij in regio Leerdam.

Mogelijkheden bij drukkerij in regio Leerdam

Wilt u uw visitekaartje opnieuw laten ontwerpen? Wilt u flyers laten uitprinten? Of heeft u behoefte aan een hele nieuwe huisstijl? Bij Drukkerij Kemker voeren we alle werkzaamheden uit met betrekking tot druk- en printwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan fotobehang op maat of raambelettering. Dit alles doen we met passie voor het vak. Passie die we graag terug laten komen in ons werk. We doen er alles aan om ook uw drukwerkdromen werkelijkheid te laten worden.

Jarenlange ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben hierdoor veel kennis over verschillende print- en drukwerktechnieken. Deze ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat we producten van topkwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard doen we dit alles gepaard met een flinke dosis enthousiasme. Want naast dat we kwaliteit willen leveren, hebben we ook enorm veel plezier in ons werk.

Contact

Voor al uw druk- en printwerk kunt u bij ons terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt met alle vragen over druk- en printwerk bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Contact

Enkel hoogwaardige kwaliteit

Drukkerij Leerdam

Al jaren leverancier van:

Drukkerij Leerdam - Thumbnail video teamfoto new

KemkerKenmerken

Drukkerij Kemker zorgt voor de juiste uitstraling van uw organisatie. Wij leveren topkwaliteit in communicatiemiddelen via drukwerk, digitaal printwerk en materialen voor onder meer beurzen.

  • Meer dan 500 tevreden klanten
  • Zonder moeite, zo geregeld
  • Eigen ontwerpstudio
  • Alle techniek en expertise in eigen huis

Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak

Happy
Customers

8,3

eigenaar Heuvelman innovation partner in sound and vision

“Het liefst werk ik samen met bedrijven die een brede dienstverlening bieden. Het grote voordeel van Kemker makers van communicatie is dat ze alle communicatie van A tot Z kunnen regelen. Bovendien zit ik direct met de persoon aan tafel die de beslissingen maakt. Dat maakt hem een flexibele partner, die snel kan schakelen. Ik leg voor mezelf de lat heel hoog en verwacht dat ook van mijn zakelijke partners. Kemker levert de hoge kwaliteit die ik verwacht.”

eigenaar Heuvelman innovation partner in sound and vision
Peter Bolland

10

uitvaartbegeleider

“In mijn vak is flexibiliteit nodig. Bij Kemker begrijpen ze dat. Het is een groot voordeel dat ik snel met hen kan schakelen. Ik hoef me nooit zorgen te maken of rouwkaarten of ander drukwerk op tijd klaar zijn. Kemker komt zijn afspraken altijd na. Het drukwerk is bovendien van hoge kwaliteit.”

uitvaartbegeleider
Jeanine Tucker

9,2

Uitvaartverzorging Rivierenland

“Het drukwerk voor mijn families moet nauwkeurig en snel gebeuren. 80% van de rouwkaarten is bovendien maatwerk. De vormgevers bij Kemker hebben een goed gevoel voor wat mijn families willen. Kemker levert snel en drukt voor ons zelfs op zondagen. ‘Dat gaat niet lukken’ heb ik nog nooit van hen gehoord. Ik vind de kwaliteit en service van Kemker buitengewoon goed.”

Uitvaartverzorging Rivierenland
Thea Douma-Post, uitvaartverzorgster en eigenaresse
Vrijblijvend advies

Portfolio

Een indruk van ons werk in Leerdam

Hulp nodig?

WIJ STAAN VOOR U KLAAR ALS DRUKKERIJ IN REGIO LEERDAM

U weet heel goed wat u mooi vindt en wat bij u of uw bedrijf past. Wij helpen u graag uw ideeën om te zetten in een mooi print- of drukwerkproduct. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van uw kaart, magazine of visitekaartje, wij begeleiden u graag en nemen u al het werk uit handen bij Kemker, actief drukkerij in regio Leerdam.

Wij zijn er voor iedereen in de regio's Culemborg, Tiel, Utrecht, Waardenburg, IJselstein en Geldermalsen.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op