Drukkerij Leerdam

Wij leveren enkel kwaliteit

Drukkerij Leerdam - De Nieuwe Pauw 1 Drukkerij Leerdam - De Nieuwe Pauw 2

De Nieuwe Pauw

Menukaarten en placemats


Bij dit druk bezochte restaurant met verschillende internationale keukens zijn veel placemats, folders en menukaarten nodig. Kemker regelt als drukkerij in Leerdam alle drukwerk en zorgt ervoor dat de medewerkers nooit misgrijpen.

Werk

  • Drukwerk
Drukkerij Leerdam - Juwelier van Kerkwijk 1

Juwelier van Kerkwijk

Tot in de kleinste details


Voor Juwelier van Kerkwijk maakt onze drukkerij in Leerdam alle huisstijldrukwerk. Wat de service aan klanten echt afmaakt, is een klein detail als eigen inpakpapier. Kemker bedrukt en levert inpakpapier met logo.

Werk

  • Drukwerk
Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 1 Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 2 Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 5 Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 6 Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 3 Drukkerij Leerdam - Het Oude Posthuys 4

Het Oude Posthuys

Bekend gezicht in de regio


De strakke vormgeving van hotel-restaurant Het Oude Posthuys komt overal terug en is dankzij bedrijfsbus en huis-aan-huisverspreiding van brochures bekend in de regio. Wij voorzagen de bedrijfsbus van het beeldmerk, ontwierpen en drukten 60.000 brochures voor huis-aan-huisverspreiding en verzorgden de signing (bewegwijzering) voor dit mooie hotel-restaurant.

Werk

  • Autobelettering
  • Drukwerk
  • Bedrijfskleding
  • Sign
Drukkerij Leerdam - Bert van Voorden Scooters 1 Drukkerij Leerdam - Bert van Voorden Scooters 2

Bert van Voorden Scooters

Opvallend resultaat voor jonge ondernemer


Voor deze jonge ondernemer in Leerdam ging eerst onze ontwerpstudio aan de slag met een logo. Dit kwam vervolgens op de bedrijfsbus en op de gevel van het bedrijf. Ook verzorgde onze drukkerij in Leerdam het glasfolie op de ramen.

Werk

  • Sign