Verfland

Prachtige raambelettering voor Verfland

Verfland is gelegen in Beesd. Wanneer u schildert, wilt u natuurlijk alleen de beste verf en de beste gereedschappen voor de klus. Dan moet u naar Verfland. Zij bieden professionele producten die je alleen in de vakhandel kunt halen. Bovendien adviseren zij u ook voor de beste optie.

Verfland kwam naar ons met de vraag om meer herkenbaarheid te krijgen. Onze experts kwamen met het idee om hiervoor de ramen te gebruiken. Hierbij hebben we natuurlijk gezorgd voor het behouden van lichtinval. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat het nog steeds mogelijk is om van binnen naar buiten te kijken.

Dit laatste is mogelijk door het gebruik van One Way-Vision folie. Deze hebben we geprint en aangebracht op de ramen. Daarnaast hebben e deze voorzien van laminaat, dit zorgt ervoor dat een lange duur van de folie gegarandeerd is. De folie is geperforeerd waardoor hij licht doorlaat met een grijze achterzijde. Zoals de naam al zegt, zorgt hij ervoor dat het mogelijk is om er van één kant doorheen te kijken.

Daarbij hebben onze experts nog vlaggen gemonteerd, dit verzekerd Verfland zeker van een opvallende uitstraling!

  • Raambelettering
VerflandVerfland

vragen? wij helpen u graag!

Kemker makers van communicatie

Homburg 17
4153 BS Beesd

0345 68 26 34
info@drukkerijkemker.nl