Raambelettering

Voor een prachtige uitstraling.

Glasfolie is een echte eye-catcher voor uw bedrijfspand of winkel. Drukkerij Kemker ontwerpt, produceert en monteert diverse soorten. Voor elk verschillende type raamsoort hebben wij de juiste materialen om de perfecte belettering voor u te realiseren.

Raambelettering buitenraam

Bij decoratie op glas zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. Denk aan het toevoegen van uw bedrijfsnaam, het logo van uw bedrijf of een pay-off op de ramen. Dit is met name interessant voor de buitenramen van uw kantoor. Door de belettering bent u als bedrijf zijnde extra zichtbaar voor voorbijgangers en maakt u direct uw imago zichtbaar.

U laat mensen kennis maken met wat uw bedrijf doet en wie u bent. Naast het laten kennis maken met het bedrijf, is privacy of zonwering ook een goede reden voor de belettering van uw ramen. Ook voor een tijdelijke aankondiging van een opening of actie van een pand of winkel is het dé perfecte oplossing.

Raambelettering - detail 1

Raambelettering - detail 2

Raambelettering binnenraam

Naast dat de belettering beschikbaar is voor buitenramen, is deze ook beschikbaar voor binnenramen. Op deze manier kunt u uw huisstijl doorvoeren op de ramen en herkennen klanten uw bedrijf aan zowel de binnenkant als aan de buitenkant. Niet alleen voor klanten heeft het een positief effect. Ook uw medewerkers zullen zich meer verbonden voelen met het bedrijf wanneer de huisstijl helemaal doorgetrokken wordt in uw kantoor.

Misschien wilt u graag de inkijk minimaliseren in een vergaderruimte? Dit kan met etched glass folie. Dit hebben wij bijvoorbeeld voor Heuvelman gedaan!

Materialen raambelettering

Drukkerij Kemker heeft een zeer ruime keuze uit mogelijkheden en materialen. Wij werken met verschillende decoratieve raamfolies waaruit logo’s en teksten contour gesneden worden, waardoor de rest van het raam gewoon doorzichtig blijft. Ook kan een raam beplakt worden met folie variërend in licht- en zichtdoorlatendheid of een full colour bedrukking. Voor zonwering gebruiken we een ander soort bedrukking. Ook voor tijdelijke bestickering van glas gebruiken we een andere folie. Hiervoor wordt een bedrukking gebruikt die weer makkelijk te verwijderen is.

Contact

Wilt u uw raam of ramen laten beletteren met reclame of een andere boodschap? Wij van Drukkerij Kemker realiseren dit maar al te graag voor u. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en brengen het vakkundig voor u aan. Zo bent u ervan verzekerd dat u jarenlang kan genieten van stijlvolle ruiten in uw pand. De belettering wordt naar wens voor u gemaakt, in goede communicatie met u. Vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Geen probleem, bel ons gerust of stuur ons gerust een bericht!