Peesdoek op maat

Hoge kwaliteit drukwerk

Bent u op zoek naar drukwerk van hoge kwaliteit? Overweeg dan eens een peesdoek op maat in een textielframe. Het voordeel hiervan is dat u een peesdoek kunt laten afdrukken in de door u gewenste grootte, met de door u gewenste afbeelding. Een ander voordeel is dat een peesdoek kan worden vervangen in het frame.

U kunt een textielframe dus gebruiken voor meerdere peesdoeken, zo kunt u de peesdoek afstemmen op de bestemming. Laat bijvoorbeeld een peesdoek drukken voor een beurs van uw bedrijf, maar ook voor de wand van uw slaapkamer.

Peesdoek op maat - hoe werkt het

Peesdoek op maat - Oneindig veel mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor drukwerk op peesdoeken. Peesdoeken staan bekend om:

  • de hoge afdrukkwaliteit
  • de flexibiliteit in formaat
  • de scherpe kleuren

Oneindig veel mogelijkheden

Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfsbeurs heeft met een bepaald thema die ieder jaar terugkomt dan is een peesdoek op maat een ideale oplossing. U kunt dan ieder jaar hetzelfde peesdoek gebruiken, en voor een andere beurs weer een ander peesdoek in het textielframe plaatsen. Zo kunt u eindeloos variëren zonder dat u steeds alles moet vervangen.

Een peesdoek is ook geschikt om bijvoorbeeld een wand in uw slaapkamer of kantoorruimte te decoreren met een mooie foto. U kunt bijvoorbeeld ieder seizoen een passende afbeelding op het peesdoek gebruiken en deze steeds wisselen. Op deze manier gaat het beeld niet vervelen. Bij andere drukvormen heeft u dit voordeel niet, en is de afbeelding permanent.

Samenstellen peesdoek op maat

Wanneer u een peesdoek bestelt bij Drukkerij Kemker heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materialen, afmetingen en andere specificaties. Hierdoor heeft u straks het best passende peesdoek, wat past bij de bestemming en bij het textielframe.

Contact?

Wilt u meer weten over wat Kemker voor u kan betekenen bij het drukken van een peesdoek? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op en we bespreken alles met u en beantwoorden uw vragen. We nemen u mee in het gehele proces. Zo zorgen we er samen voor dat u de beste bedrukking heeft en dat u helemaal tevreden bent!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Beesd, Culemborg, Tiel, Utrecht, Waardenburg, Leerdam, IJsselstein en Geldermalsen.