Fotobehang op maat

Geef uw ruimte karakter

Fotobehang op maat is dé manier om iedere ruimte karakter te geven, helemaal aan te passen naar smaak en stijl en om precies datgene op de muur te hebben waar u heel blij van wordt. Door fotobehang te laten afdrukken bij Drukkerij Kemker kiest u voor hoge kwaliteit, en dat is natuurlijk enorm belangrijk bij zo’n permanente muuropdruk.

Fotobehang kan passend worden gemaakt voor iedere ruimte. Denk hierbij aan een dierenmuur op een kinderkamer. Of een mooie themamuur op een kantoor die past bij de kerntaken van uw bedrijf. Misschien bent u wel op zoek naar een mooie natuurmuur in uw woonkamer. Of wilt u de mooiste foto’s die u zelf gemaakt hebt op uw wand in uw fotografiestudio.

Fotobehang op maat - intro

Fotobehang op maat - trend

De mogelijkheden zijn eindeloos, daarbij zijn de afmetingen volledig aanpasbaar naar wens. Zo weet u dat uw goede kwaliteit fotobehang precies goed is voor de muur en de gewenste maat heeft. U wilt natuurlijk geen behang overhouden en ook niet dat het behang geen goede lengte of breedte heeft die niet past bij de muur.

Andere hulpmiddelen

Bang dat het behangen niet zal lukken? Dat is haast onmogelijk! Het behang wordt genummerd, zodat u precies weet in welke volgorde de banen op de muur moeten. Behangen wordt een eitje, en iedereen zal snel het fotobehang op maat op uw muur kunnen bewonderen. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid om onze specialisten het behang op uw muur te laten plaatsen!

Fotobehang zal altijd een trend zijn, omdat het uw muur omtovert tot de muur die past bij uw smaak. Met op maat gemaakt fotobehang past de muur bij uw inrichting en daarom is fotobehang ook zo’n mooie toepassing. Er is haast geen betere manier om uw interieur zo persoonlijk mogelijk te maken!

Zakelijk fotobehang op maat

Wanneer u op zoek bent naar fotobehang op maat voor uw bedrijfsruimte dan kunt u naast een foto ook kiezen voor een successenmuur of een muur met een logo erin. Wij helpen u graag met het ontwerp en het best passende fotobehang. Wij hebben verschillende ideeën en voorbeelden voor u beschikbaar. Dit is natuurlijk fijn als inspiratie, en met onze ervaring weten we zeker dat we u verder kunnen helpen!

Op maat gemaakt fotobehang voor particulieren

Bent u op zoek naar fotobehang op maatvoor een ruimte in huis of in uw privéomgeving? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit, en de zekerheid dat het resultaat straks past bij wat u in gedachte had. Het voordeel van fotobehang is dat u dit weer kunt vervangen wanneer u bent uitgekeken op de foto of print. We helpen u graag met de keuze voor het juiste fotobehang.

Een eigen foto als behang

Wat maakt een ruimte persoonlijker dan een zelfgemaakte foto als behang aan de muur? Bij Drukkerij Kemker helpen wij u graag bij het realiseren hiervan. Ons op maat gemaakte fotobehang maakt het mogelijk om een eigen fotowand te creëren. Een wand die uniek is en geheel naar uw eigen smaak. U kiest, wij drukken!

Contact voor fotobehang op maat?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het drukken van fotobehang? Neem dan contact met ons op en we bespreken dit graag met u! Ook voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Over het ontwerp van uw fotobehang op maat denken we, indien nodig, natuurlijk met u mee!

Wij zijn er voor iedereen in de regio’s Beesd, Tiel, Utrecht, Waardenburg, Leerdam, IJsselstein, Culemborg en Geldermalsen.